Home Fleche-texte-grisRepertory Fleche-texte-gris Artau, Société d’architectures Fleche-texte-gris Résidence Lennox
Projet

Résidence Lennox

Architecte

Artau, Société d’architectures

Programe
An extension to welcome around fifteen epileptics for daytime activities and two small offices. A wooden walkway enters into the forest and zigzags between the pine trees, raised off the ground right up to the building.
Typology
Health
Status
Built
Year of conception
2004
Year of delivery
2006
Client
asbl Résidence Lennox
Total budget
595 300 euros HTVA
Per square meters
1 507 euros HTVA
Area
395 m²
Stability
Ney & Partners sa
Special techniques
Artau scrl d’architectures
Others
Artau scrl d’architectures (design et mobilier), Artau scrl d’architectures (acoustique)

allée de Clerlande 7
1340 Ottignies

Plus d'informations
artau, architectures

Partager

Repertory