Home Fleche-texte-grisRepertory Fleche-texte-gris Atelier d'Architecture Cocina Fleche-texte-gris BEA
Projet

BEA

Architecte

Atelier d'Architecture Cocina

Programe
Redevelopment of an office to streamline the spaces and make them more user friendly.
About
The project entails reorganising the flow of movement around a central service area. The initial central corridor is removed to make way for two side corridors separated from the offices by a glass wall bringing light to the centre of the wing. In the middle, service and engineering rooms are grouped together in a mauve block linking the flows of movement around it.
[...]
Typology
Offices (include mixed use)
Status
Built
Year of conception
2012
Year of delivery
2012
Client
BEA


Plus d'informations
Atelier d'Architecture Cocina

Partager

Repertory

Projets