Home Fleche-texte-grisRepertory Fleche-texte-gris Luc Spits Fleche-texte-gris Office - ANTHE
Projet

Office - ANTHE

Architecte

Luc Spits

Programe
For the headquarters of this company specialized in recruitment and support for the high-tech industry, the challenge was to score through innovation.

In a compact space, the building contains offices, meeting rooms and versatile spaces with all the inherent equipements.
[...]
About
Inspired by the antique cloister, this new modern building accommodates an office activity in a quiet square in the heart of the city.

Setback from the road, behind vegetable screens, the volume carved with sharp edges takes its place with humility. With an alliance between concrete and steel, the project is frank but above all very rational, a quality that is extended in the interior fittings.

Once parked under the building, the visitor takes a central staircase leading to the heart of the building. A patio naturally lighted distributes the access to each office. A storage place in metal gratings and the furniture designed in-house ensures the originality and audacity of the project.

The partitioning is provided by glass walls and concrete walls coated with acoustic felt.
[...]
Typology
Offices (include mixed use)
Status
Built
Year of conception
2014
Year of delivery
2016
Client
ANTHE, business and partner

Rue de la Câblerie, 5
4000 Liège

Plus d'informations
Luc Spits

Partager

Repertory

Projets