Home Fleche-texte-grisRepertory Fleche-texte-gris SHSH Fleche-texte-gris Rittweger
Projet

Rittweger

Architecte

SHSH

Programe
In a residential neighbourhood in Brussels, clients want to live in a wooden house with high ceilings and a large separate workshop, focusing on the contact with the abundant vegetation from the garden.
About
Circulation around a central void desserts each room at a different level, and leads to the workshop with a covered terrace. Most of the rooms are glazed or with sliding doors and offer views towards the garden.

The prefabricated structure in massive wood provides stability and a sense of robustness. The low energy construction is built of energy efficient materials.
[...]
Typology
Private houses
Status
Ongoing building work
Year of conception
2011
Year of delivery
2014
Client
Privé
Total budget
350,000
Per square meters
1,148
Area
270m2


Bruxelles

Plus d'informations
SHSH

Partager

Repertory

Projets